Casa Duca – SINAIA – Tabara de Lux Acreditata pentru Copii si Tineret

 Sinaia este locul vacantelor visate, ce devin realitate.
     Statiunea este situata la o altitudine cuprinsa intre 798 si 1055 m, pe versantul sud-estic al Masivului Bucegi, de-a lungul vaii raului Prahova.
     Poalele impadurite ale muntilor Furnica, Zgarbura, Coltii lui Barbes si Culmea Izvorului incadreaza statiunea intr-o frumoasa scena verde.
     Considerata „Perla Carpatilor” statiunea Sinaia gazduieste adevarate minuni culturale si arhitectonice pe care le puteti visita pe parcursul sejurului dumneavoastra: Castelul Peles, Castelul Pelisor, Manastirea Sinaia, Parcul Ghica si Muzeul rezervatiei Bucegi, Casa memoriala George Enescu, Cazinoul din Sinaia, Stancile Sf Ana si Franz Joseph.
     Clima este benefic influentata de pozitia pe care o are statiunea in cadrul culoarului prahovean, aici inregistrandu-se cea mai slaba intensitate a curentilor de aer, o presiune atmosferica mai scazuta, ierni lipsite de geruri prea aspre, veri racoroase, toamne lungi si minunate si primaveri blande.
     Venind aici, veti intelege de ce Sinaia este preferata atator turisti romani si straini !

     In centrul statiunii Sinaia, la doar 5 minute de telecabina, vizavi de primarie, in vecinatatea scolii George Enescu se afla complexul de vile CASA DUCA, ce va pune la dispozitie 90 de locuri de cazare in doua vile complet renovate si modernizate.
      Vilele „Casa Duca” va ofera, dupa placul si posibilitatile fiecaruia, oricare dintre cele 25 camere, cu stil si design propriu. Ajunsi aici, puteti alege camere cu 4 locuri dispuse in pat dublu supraetajat, sau camere cu 2 locuri – pat matrimonial.
      Fiecare camera are propria sa personalitate si dispune de baie proprie. Caldura si apa calda, asigurate de cele patru centrale termice ale vilelor, ofera confortul dorit pentru petrecerea weekend-ului, sarbatorilor sau a concediului.
      Izolatia termica si cea fonica sunt asigurate de tamplaria de foarte buna calitate din PVC cu geam termopan.
      In toate camerele aveti: baie proprie, televizor color, video si cablu TV.
      Masa este servita in restaurantul propriu unde puteti beneficia de bar si program de discoteca. Aici, oaspetii nostri pot savura mancaruri „ca la mama acasa”.

     Impreuna cu dumneavoastra organizam tabere de tineret, cantonamente, competitii sportive, excursii si drumetii. Seriile de tabara sunt de 7 nopti, iar la cererea dumneavoastra. acestea pot fi prelungite pana la maxim 9 nopti de cazare.
Sejurul incepe cu cina si se va termina cu servirea mesei de pranz.
      GRATUIT: LA 10 PERSOANE PLATITOARE, ORGANIZATORUL GRUPULUI BENEFICIAZA GRATUIT DE PENSIUNE COMPLETA SI CAZARE IN CAMERA DE 2-3 LOCURI.

Leave a comment